Home Sweet Home

⇑    Click this picture to see updates    ⇑
♦ ♦ ♦ ♦
H-ai! This is a simple greeting from HyeKim!

Let’s have a sweetest journey with me ♥

 ⌈ No Silent Readers and Bad Visitors ⌋ ⌈ No Bashing ⌋  ⌈ Don`t Plagiarism ⌋ ⌈ Don´t Forget to Follow My Blog ⌋ 

⇓    MAPS    ⇓

Something Hidden About HyeKim : for know more about queen of this world and you can introduce yourself in there

Movie Library : for find some stories that i was written

Be HyeKim’s Partner : if you want exchange your link or blogroll, just go there

Coming Soon Fanfiction :  the countain is my next project fanfiction, that maybe i will do it as soon as possible

My Gallery : if you interest to see my absurdness art, just click this page

Get a Secret Key : the page of the rules and how to get password of fiction that was protected by password

Wanna Poster? : the page for request a poster fanfiction by me, check the status first before request

Advertisements

129 thoughts on “Home Sweet Home

  1. ELSAAAAA!!!!! ISAN DATANG BUAT NGERUSUH NIIIH, JAN MARAH YHAAA AHAHAH /matiin kepslok dulu/
    Mampir ke blog kamu kok kayak ada manis-manisnya gitu ya? 😂😂 suka sama tampilan blog-nya 😍😍😍 berasa lagi makan permen kapas hihihih😂😂
    Ohiya, aku ke sini juga buat nagih mz baekhyun /tadi kamu janji lho, mau lemparin(?) dia/ lemparin abang Hanbin juga tak apa 😆😆😆
    Kapan-kapan aku visit lagi deh, buat baca ff2 kamu kalo lagi gabut x)
    Udah beberapa kali liat elsa apdet tapi aku belum pernah sempet baca x(

    Sekian dan terima kasih udah baca komenan unfaedah ini 😂 *wuuuzzz kabur* 🏃🏃🏃

    Liked by 1 person

    1. WKWK GAK MARAH KOK XD AKU MALAH SENENG /MATIKAN KEPSLOK JUGA ELS/

      Ada manis-manisnya /ala iklan XD/ iya ini kulagi suka fancy-fancy aja kak XD

      nih kulempar mas baek /lempar baekhyun sama hanbin/ buakakak XD XD

      kujuga kak, tar kubaca epep kak isan hahaha padahal suka liat kakak juga apdet x(

      Dan btw, makasih udah mampir kak isan ><

      Like

  2. Hi sakk pakabarrr v: berbulan2 diriku meninggalkan wordpress skrng nongol lagi ini v: diri ini juga ga paham knp ini bisa nyasar d blog ente wahahah v: ya maapin aja kalo ntar diriku nyampah disini 😂🔫 bubay v:

    Like

Write ur Love Letter . . . <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s