Posted in Hasil Requestan, Poster Fanfiction

[Request] Trap for Puspita.desu

trap-req-for-kak-puspita

[untuk gambar high quality, click picture/open image in new tab]

Hallo Kak Puspita, requestannya done ya!

Ini mepet 2 hari atau gak ya? ihihi XD

Maaf bila hasilnya gak sesuai harapan huhu u,u aku kalo poster dark kurang jago .-. tapi untung kakak requestnya soft-dark jadi agak terang-menderang gini /?

Semoga suka dan gak kapok lagi untuk request di aku ehehe πŸ™‚ Β 

Sukses selalu untuk fanfic dan blognya ya ^0^

Jikalau poster ini dipakai, jangan lupa creditnya

Credit:Β HyeKim Art (link hidup/with link)Β atau HyeKim Art @ http://www.hyekim16world.wordpress.com

Advertisements

Author:

A tinkerbell who dream to be Luhan's future wendy β€” Also an amature author, k-drama trash, k-running man freak, eternal ELF, ahjussi and korean actor addict in the same time β€” Adorable since 2001

2 thoughts on “[Request] Trap for Puspita.desu

  1. Wah nice poster, aku sukaa 😘 aku paling males malah kalo bikin poster, jadi mending req aja. Haha, ga ada kemauan πŸ˜‚πŸ˜‚ thx ya lain kali aku pasti req lagi Elsa 😘

    Like

Write ur Love Letter . . . <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s