Sweetest Journey

Posted in HyeKim's Note

Ask Your OC’s Partner : Lu Han

—TALK TIME WITH LU HAN—


Well, kalian pasti berpikiran. Udah kenal Luhan, ngapain diask. Aku ask dia selaku pemain difiksi aku selama ini. Bagaimana perasaan dia ke /ekhem batuk/ soulmatenya di rumahku ini (re: Hyerim) Jadi sekarang kita interview Luhan.

Continue reading “Ask Your OC’s Partner : Lu Han”

Advertisements
Posted in HyeKim's Note

Ask Your Original Character : Kim Hyerim

—TALK TIME WITH KIM HYERIM—

 

 

Um, well. Kalian pasti bertanya atau mungkin gak. Kok Elsa gak bawa updatean FFnya yang numpuk segunung itu? Banyak utang ente Els! Ya tapi liat postan ini sekeliweran jadi interest sekali untuk buat.

Pasti udah kenal dong sama Kim Hyerim? Ya jelas aja sih ya kalo kalian suka jalan-jalan di mari pasti suka liat Si Hyerim bareng soulmatenya /batuk/ Luhan.

Mau kenalan sama dia? Yuk mari~~

Continue reading “Ask Your Original Character : Kim Hyerim”

Posted in HyeKim's Note

HyeKim on Wattpad

Hallo

Sebenernya account wattpad ini udah lama punya karena mau baca salah satu FF favoriteku pas itu. Dan sebenernya gak ada keminatan sama wattpad pas itu. Kemudian akhir-akhir ini aku mau aktif di wattpad.

Oke, intinya. Di sini ada yang punya wattpad? Yuk follow punyaku!

 @hyekimxxi

(https://www.wattpad.com/user/hyekimxxi)

Aku akan ngeshare FF-FFku ke wattpad dan sudah ada beberapa FFku yang udah aku kirim di sana.

Diantaranya : Complicated Fate, Beauty and The Beast, A Dandelion Memories, Wedding Dress, Colors of Our First Love.

Let’s  go be crazy with wild imagination be a thrilling fiction with me.

⇒ https://www.wattpad.com/user/hyekimxxi ⇐

Posted in Fanfiction

Melancholy Series : #5 — HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

Hyekim-MS-5

  Melancholy Series : #5

  Park Chanyeol & OC`s Lee Yara 

  mentioned Red Velvet`s Son Wendy 

  Story with Slice of Life, Melodrama, Hurt/Comfort  rated by PG-17  type in Ficlet

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers  are prohibited.

`Melancholy Series hanya berisikan kisah-kisah berunsur melodrama yang dipetik oleh saya dari kisah nyata yang ada. Kata siapa, cinta dan hidup pernikahan itu selalu manis? Hidup kita bukan layaknya di negri dongeng. Ada pahit yang mendominasi cerita kehidupan kita yang realitis dibandingkan kehidupan cerita cinta fiktif manis yang penuh…

View original post 870 more words

Posted in Fanfiction

Melancholy Series : 4 — HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

Hyekim-MS-4

  Melancholy Series : #4

  Kim Minseok & OC`s Reen Do 

  Story with Slice of Life, Melodrama, Hurt/Comfort  rated by PG-17  type in Ficlet

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers  are prohibited.

`Melancholy Series hanya berisikan kisah-kisah berunsur melodrama yang dipetik oleh saya dari kisah nyata yang ada. Kata siapa, cinta dan hidup pernikahan itu selalu manis? Hidup kita bukan layaknya di negri dongeng. Ada pahit yang mendominasi cerita kehidupan kita yang realitis dibandingkan kehidupan cerita cinta fiktif manis yang penuh kebohongan`

© 2017 Storyline by HyeKim

Preview :

View original post 777 more words

Posted in Fanfiction

Melancholy Series : #3 — HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

Melancholy Series : #3

Kim Junmyeon & OC`s Yoo Ahra

Story with Slice of Life, Melodrama, Marriage Life rated by PG-17 type in Ficlet

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers are prohibited.

`Melancholy Series hanya berisikan kisah-kisah berunsur melodrama yang dipetik oleh saya dari kisah nyata yang ada. Kata siapa, cinta dan hidup pernikahan itu selalu manis? Hidup kita bukan layaknya di negri dongeng. Ada pahit yang mendominasi cerita kehidupan kita yang realitis dibandingkan kehidupan cerita cinta yang penuh kebohongan`

© 2017 Storyline by HyeKim

Preview : [2 : Kris

View original post 456 more words

Posted in Fanfiction

Melancholy Series : #2 — HyeKim 

EXO FanFiction Indonesia



Melancholy Series : #2

Kris Wu & OC`s Ren Wu

Story with Slice of Life & Melodrama rated by PG-17 type in Ficlet

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers are prohibited.

`Melancholy Series hanya berisikan kisah-kisah berunsur melodrama yang dipetik oleh saya dari kisah nyata yang ada. Kata siapa, cinta dan hidup pernikahan itu selalu manis? Hidup kita bukan layaknya di negri dongeng. Ada pahit yang mendominasi cerita kehidupan kita yang realitis dibandingkan kehidupan cerita cinta fiktif manis yang penuh kebohongan`

© 2017 Storyline by HyeKim

Preview : [1 :…

View original post 877 more words

Posted in Fanfiction

Melancholy Series : #1 — HyeKim

EXO FanFiction Indonesia



Melancholy Series : #1

Lu Han & OC`s Kim Hyerim

Story with Slice of Life, Melodrama, Marriage Life rated by PG-17 type in Ficlet

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers are prohibited.

`Melancholy Series hanya berisikan kisah-kisah berunsur melodrama yang dipetik oleh saya dari kisah nyata yang ada. Kata siapa, cinta dan hidup pernikahan itu selalu manis? Hidup kita bukan layaknya di negri dongeng. Ada pahit yang mendominasi cerita kehidupan kita yang realitis dibandingkan kehidupan cerita cinta fiktif manis yang penuh kebohongan`

© 2017 Storyline by HyeKim

Perlu diingat,

anak…

View original post 711 more words

Posted in Fanfiction

[Oneshot] IL Nacosto – HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

ilnacosto

𝓘𝓛 Nacosto

Lu Han x OC`s Kim Hyerim as the main cast

With Oh Sehun

Story with Utopia, Sci-fi, Hurt/Comfort rated by Teenagers type in Oneshot

Poster By NJXAEM @ Art World

´Pada tahun 2057, dimana dunia baru telah diciptakan. Tidak ada yang namanya tindak kejahatan bahkan seluruh orang di Bumi ini berdarah Korea Selatan. Aneh? Tentu. Bagaimana bisa manusia di Bumi ini hanyalah orang Korea Selatan? Bahkan para manusia tidak mengetahui dan mengingat kehidupan sebelum tahun 2030—tahun awal mulanya dunia baru terjadi. Hyerim penasaran akan hal itu, terutama akan ingatannya yang hilang sebelum terbangun di dunia yang baru. Sampai dirinya tak sengaja bertemu Luhan, Sang Traveler dari masa lalu`

Disclaimer : This is a work of fiction. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. This contain is not meaning for aggravate one of character/organization. All cast belongs to God, their parents, and their agency. But the storyline…

View original post 4,307 more words

Posted in Fanfiction

Rumus PMS #7 — Len K

Ketika Hyerim PMS. Sabar ya akang Luhan, pacarnya titisan kucing pas PMS 😂
Maacih kak len a.k.a butiran rinsoQ 😽

EXO FanFiction Indonesia

Bagaimana cara untuk menyelamatkan hidup dan nyawa anda ketika menghadapi cewek PMS? Laki-laki WAJIB baca!!

RUMUSPMSTHE SERIES

Storyline © Len K. Standard disclaimer applied. No profit taken from this fiction

 

Starring : Luhan EXO, Kim Hyerim (OC) | Genre : Drama | Rate : T, PG-13

View original post 571 more words

Posted in Fanfiction

The Rest Love Pieces 나머지 사랑 조각들 — Slice #2 [ 끝내다 — END ] — HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

trlp

The Rest Love Pieces

나머지 사랑 조각들

Slice #2 [ 끝내다 — END ]

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With :ex-EXO’s Luhan as Luhan || OC`s Hyerim as Kim Hyerim

Genre : Romance, Drama, AU, slight!Medical || Length : Twoshot || Rating : Teenagers

Poster by : NJXAEM @ Poster Channel (thankchu mih)

´Luhan merupakan dokter yang mengirim diri ke negara konflik sebagai relawan. Satu hal yang pasti, dirinya hanya ingin menemui Hyerim, istrinya yang pergi meninggalkannya setelah sebuah keributan di rumah tangga keduanya. Memangnya alasan apa lagi dirinya pergi ke daerah di mana dirinya bisa menyabung nyawa bila tidak masih mempunyai kepingan cinta untuk Hyerim?´

Disclaimer : This is a work of fiction. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. This contain is not meaning for aggravate one of character/organization. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the…

View original post 5,552 more words

Posted in Fanfiction

[Oneshot ] You Are… — HyeKim

Hargai usaha mengetiknya ditengah lara hati…

EXO FanFiction Indonesia



You Are

Lu Han & OC`s Kim Hyerim

Supported by Actor Park Seojoon, OC`s Wu Lian, EXO`s Byun Baekhyun, ex-Hello Venus`s Shin Yoonjo, EXO`s Oh Sehun

Story with Romance, Hurt/Comfort, Slice of Life, AU rated by Teens type in Oneshot

`Dirimu hanyalah sosok semu yang sukar kugapai, hingga kubang takdir menemukan kita berdua secara kebetulan dengan cinta lama yang masih mengering namun tertimpa cinta baru yang terlanjur digenggam. Hanya itu definisi Kim Hyerim untuk seorang Luhan`

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers are prohibited.


Even if you…

View original post 9,286 more words

Posted in Fanfiction

[CHEN BIRTHDAY PROJECT] Jack The Reaper Death – HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

exo-chen-1

  Jack The ReaperDeath   

  Kim Jongdae & OC`s Do Arin 

  Story with Crime, Thriller, Horror rated by PG-17  type in Vignette

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers  are prohibited.


“Pada akhirnya, kau akan mati juga Tuan Jack The Reaper, pembunuh yang terhormat.”


© 2017 Storyline by HyeKim

Lil inspiration from : Jack The Ripper and Reaper’s Case from K-Drama Criminal Minds.

║█║♫║█║♪ ║█║♫ ║█║ ♪ ║█║

View original post 1,779 more words