Sweetest Journey

Posted in HyeKim's Note

Ask Your OC’s Partner : Lu Han

—TALK TIME WITH LU HAN—


Well, kalian pasti berpikiran. Udah kenal Luhan, ngapain diask. Aku ask dia selaku pemain difiksi aku selama ini. Bagaimana perasaan dia ke /ekhem batuk/ soulmatenya di rumahku ini (re: Hyerim) Jadi sekarang kita interview Luhan.

Continue reading “Ask Your OC’s Partner : Lu Han”

Advertisements
Posted in HyeKim's Note

Ask Your Original Character : Kim Hyerim

—TALK TIME WITH KIM HYERIM—

 

 

Um, well. Kalian pasti bertanya atau mungkin gak. Kok Elsa gak bawa updatean FFnya yang numpuk segunung itu? Banyak utang ente Els! Ya tapi liat postan ini sekeliweran jadi interest sekali untuk buat.

Pasti udah kenal dong sama Kim Hyerim? Ya jelas aja sih ya kalo kalian suka jalan-jalan di mari pasti suka liat Si Hyerim bareng soulmatenya /batuk/ Luhan.

Mau kenalan sama dia? Yuk mari~~

Continue reading “Ask Your Original Character : Kim Hyerim”

Posted in HyeKim's Note

HyeKim on Wattpad

Hallo

Sebenernya account wattpad ini udah lama punya karena mau baca salah satu FF favoriteku pas itu. Dan sebenernya gak ada keminatan sama wattpad pas itu. Kemudian akhir-akhir ini aku mau aktif di wattpad.

Oke, intinya. Di sini ada yang punya wattpad? Yuk follow punyaku!

 @hyekimxxi

(https://www.wattpad.com/user/hyekimxxi)

Aku akan ngeshare FF-FFku ke wattpad dan sudah ada beberapa FFku yang udah aku kirim di sana.

Diantaranya : Complicated Fate, Beauty and The Beast, A Dandelion Memories, Wedding Dress, Colors of Our First Love.

Let’s  go be crazy with wild imagination be a thrilling fiction with me.

⇒ https://www.wattpad.com/user/hyekimxxi ⇐

Posted in Fanfiction

[Oneshot ] You Are… — HyeKim

Hargai usaha mengetiknya ditengah lara hati…

EXO FanFiction Indonesia



You Are

Lu Han & OC`s Kim Hyerim

Supported by Actor Park Seojoon, OC`s Wu Lian, EXO`s Byun Baekhyun, ex-Hello Venus`s Shin Yoonjo, EXO`s Oh Sehun

Story with Romance, Hurt/Comfort, Slice of Life, AU rated by Teens type in Oneshot

`Dirimu hanyalah sosok semu yang sukar kugapai, hingga kubang takdir menemukan kita berdua secara kebetulan dengan cinta lama yang masih mengering namun tertimpa cinta baru yang terlanjur digenggam. Hanya itu definisi Kim Hyerim untuk seorang Luhan`

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers are prohibited.


Even if you…

View original post 9,286 more words

Posted in Fanfiction

[CHEN BIRTHDAY PROJECT] Jack The Reaper Death – HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

exo-chen-1

  Jack The ReaperDeath   

  Kim Jongdae & OC`s Do Arin 

  Story with Crime, Thriller, Horror rated by PG-17  type in Vignette

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine.Plagiarism, copy-paste without permission, and be a silent readers  are prohibited.


“Pada akhirnya, kau akan mati juga Tuan Jack The Reaper, pembunuh yang terhormat.”


© 2017 Storyline by HyeKim

Lil inspiration from : Jack The Ripper and Reaper’s Case from K-Drama Criminal Minds.

║█║♫║█║♪ ║█║♫ ║█║ ♪ ║█║

View original post 1,779 more words

Posted in AU, Drama, Fanfiction, Medical, Romance, Teens, Twoshot

The Rest Love Pieces — 나머지 사랑 조각들 Slice #1 — HyeKim

EXO FanFiction Indonesia

trlp

The Rest Love Pieces

나머지 사랑 조각들 — Slice #1

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With:ex-EXO’s Luhan as Luhan || OC`s Hyerim as Kim Hyerim

Genre : Romance, Drama, slight!Medical||  Length : Twoshot  || Rating : Teenagers

Poster by : NJXAEM @ Poster Channel (thankchu mih)

´Luhan merupakan dokter yang mengirim diri ke negara konflik sebagai relawan. Satu hal yang pasti, dirinya hanya ingin menemui Hyerim, istrinya yang pergi meninggalkannya setelah sebuah keributan di rumah tangga keduanya. Memangnya alasan apa lagi dirinya pergi ke daerah di mana dirinya bisa menyabung nyawa bila tidak masih mempunyai kepingan cinta untuk Hyerim?´

Disclaimer :  This is a work of fiction. Any similarity of plot, character, location are just accidentally. This contain is not meaning for aggravate one of character/organization. All cast belong to God, their parents, and their agency. But the storyline is mine. Plagiarism, copy-paste without permission…

View original post 6,639 more words

Posted in Chapter, Comedy, Fanfiction, FF : Friendzone : When The Love Blossom, Fluff, Friendship, Romance, Teens

FF — Friendzone : When The Love Blossom [Keping 6 : The Jerk Guy With His Wolf]

Friendzone-WTLB-Cover

Friendzone : When the Love Blossom

KEPING 6 : The Jerk Guy With His Wolf ┘

Starring By

Lu Han & OC`s Kim Hyerim

Actor Kang Haneul, Girls Generation`s Seohyun, EXO`s Baekhyun  as special appearance

Story with Romance, Comedy, Friendship, Fluff rated by T  type in Chapter

Poster by ByunHyunji @ Poster Channel

`Luhan dan Hyerim sudah bersahabat selama 17 tahun. Keduanya berjanji tidak akan saling menikahi, juga kalau satu dari keduanya menikah, salah satunya akan menyanyi dipernikahan tersebut. Tapi memangnya persahabatan antara lelaki dan perempuan akan bertahan lama? Terlebih Hyerim baru saja diselingkuhi. Sedang Luhan, suka berperan menjadi pelindung Hyerim dan selalu meminta pendapat Si Gadis untuk masalah perempuan`

Disclaimer :  Beberapa adegan di fiksi ini terinspirasi dari drama Korea Fight For My Way dan tweet @plotideas. Namun isi cerita serta konflik yang ada sungguh berbeda.  Semua yang tercantum dari cerita ini sungguh tidak nyata. Tidak ada niatan untuk menjelek-jelekan satu organisasi/perorangan. Semua cast milik orang tua, agensi, dan Tuhan YMA—terkecuali untuk OC. Penyebarluasan, duplikasi isi cerita tanpa sepengetahuan/izin penulis, juga menghina/menjelek-jelekan isi cerita merupakan tindakan yang sangat dilarang.


When the love blossom in our friendship


Previous Story :  Keping 0 — Introduction  ∞ Keping 1 — The Cheating Boyfriend Keping 2 — After Broke Up Keping 3 — High School Reunion Keping 4 — Kang Haneul Keping 5 — Kiss

© 2017 Storyline by HyeKim


║█║♫║█║♪ ║█║♫ ║█║ ♪ ║█║ Continue reading “FF — Friendzone : When The Love Blossom [Keping 6 : The Jerk Guy With His Wolf]”

Posted in AU, Chapter, Comedy, Fanfiction, FF : This Love, PG-15, Romance, Sad

FF : This Love — Chapter 11 [Our Love Meant to Be Eternally — END]

this-love-our-love-meant-to-be-etenally-redo

This Love Chapter 11

˹Our Love Meant to Be Eternally˼

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim

Genre : AU, Romance, slight!Sad, a bit Comedy || Lenght : Chapter || Rating : PG-15

Poster By : Kyoung @ Poster Channel

Previous in This Love (Prolog — Chapter 10) :

⇒ Click This ⇐

Summary :

Ketika 2 pasukan tentara dari negara berbeda disatukan dalam lika-liku hubungan cinta. Keduanya dipertemukan namun jarak yang memisahkan serta restu dari orang tua pun menjadi penghalang. Hanya sepenggal kisah antara Luhan, salah satu pasukan khusus dari China dan Hyerim, seorang dokter tentara dari Korea Selatan. Bagaimana kelanjutan kisah keduanya?

Note :

FF ini terinspirasi dari kisah cinta Yoon Myeong Ju dan Seo Dae Young dari drama korea populer descendant of the sun serta lirik dari soundtrack drama tersebut. Namun dari segi cerita yang ada sudah diubah oleh saya sendiri. Bila ada adegan yang dicetak miring/italic itu menandakan sebuah kilas balik/flashback.

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without permission.

HAPPY READING

║█║♫║█║♪ ║█║♫ ║█║ ♪ ║█║


When I feel you in my heart

Then I hear your voice from your eyes

I’ll always love you

And I’m waiting for you until the end of time

Here I am, way to you

[Gummy – You’re My Everything (English version – ost.descendants of the sun)]


Continue reading “FF : This Love — Chapter 11 [Our Love Meant to Be Eternally — END]”

Posted in AU, Chapter, Comedy, Fanfiction, FF : This Love, PG-15, Romance, Sad

FF : This Love — Chapter 10

ir-req-this-love-21

This Love Chapter 10

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim

Genre : AU, Romance, slight!Sad, a bit Comedy || Lenght : Chapter || Rating : PG-15

Poster By : IRISH @ Poster Channel

Previous in This Love (Prolog — Chapter 9) :

⇒ Click This ⇐

Summary :

Ketika 2 pasukan tentara dari negara berbeda disatukan dalam lika-liku hubungan cinta. Keduanya dipertemukan namun jarak yang memisahkan serta restu dari orang tua pun menjadi penghalang. Hanya sepenggal kisah antara Luhan, salah satu pasukan khusus dari China dan Hyerim, seorang dokter tentara dari Korea Selatan. Bagaimana kelanjutan kisah keduanya?

Note :

FF ini terinspirasi dari kisah cinta Yoon Myeong Ju dan Seo Dae Young dari drama korea populer descendant of the sun serta lirik dari soundtrack drama tersebut. Namun dari segi cerita yang ada sudah diubah oleh saya sendiri. Bila ada adegan yang dicetak miring/italic itu menandakan sebuah kilas balik/flashback.

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without permission.

HAPPY READING

║█║♫║█║♪ ║█║♫ ║█║ ♪ ║█║


Every time I see you

When I see your eyes, my heart keeps fluttering

You’re my destiny. The only person I want to protect until the end of the world

 [Chen ft. Punch ─  Every time (ost. Descendants of The Sun)]


Continue reading “FF : This Love — Chapter 10”

Posted in Dark, Fanfiction, Fantasy, Historical, Horror, Mystery, PG-17, Vignette-Mix

[EXOFFI 5th Birthday] DARK FANTASY story by IRISH

TERIMA KASIH KAK RISH TELAH MENGUPAS PRIBADI LAIN HYERIM. MAKASIH SUDAH MENJADIKAN DIA CEWEK LONDON ANGGUN ANJAY. MAKASIH ATAS FIC DENGAN TEMA YANG ANE SUKA. LAUT DAN TAHUN 1880-AN & 1930-AN KLASIK DI EROPA EYAK. KALI-KALI BUATIN AKU GINI LAGI YAKKK. LAGI, SEMOGA AKU DAPAT MENCAPAI EHEM EHEM BERHUBUNGAN DENGAN LAUT DAN SIAPA TAU KITA JADI IPARAN BENERAN (EYAAK)

EXO FanFiction Indonesia

—  DARK FANTASY —

Starring by:

Runa x Sehun — Ellie x Baekhyun — Hyerim x Luhan

— Dark x Historical x Horror x Mystery — PG-17 (suitable for 15+ readers) — Vignette Mix —

“You can’t find someone who doesn’t want to be found.” — Isabel Allende

Disclaimer:

Storyline and art created by IRISH. OC(s) included on these stories belongs to: l18hee; IRISH, HyeKim. Do not copy paste my story without my permission, if you do then you comitted a crime. This story dedicated for EXO Fanfiction Indonesia’s 5th Anniversary.

[warning: poster yang lembut tidak berarti isi ceritanya penuh kelembutan]

View original post 5,304 more words

Posted in Fanfiction, Fantasy, Ficlet - Mix, Romance, Teens

[EXOFFI 5TH BIRTHDAY] The Curse of Love — HyeKim

Selamat ultah EXOFFI!

EXO FanFiction Indonesia

The Curseof Love

Byun Baekhyun & OC`s Baek Eunha, Kim Minseok & OC`s Reen Do, Park Chanyeol & OC`s Lee Yara, Oh Sehun & OC`s Kwon Runa, Kim Junmyeon & OC`s Yoo Ahra, Kris Wu & OC`s Kim Taemi, Lu Han & OC`s Kim Hyerim, Kim Jongin & OC`s Park Anna, Do Kyungsoo & OC`s Alessa Cho, Zhang Yixing & OC`s Jenny, Huang Zitao & OC`s Shin Elena, Kim Jongdae & OC`s Do Arin

Story with Romance & Fantasy rated by T type in Ficlet-Mix

Disclaim: This is a work of fiction. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Dedicated for IRISH (this is for late little gift birthday for her, my dearest sist <3),anneandreas,shaekiran,l18hee,AYUSHAFIRAA,ARRYLEA, Christy Wu, truwita, bebhmuach.

View original post 6,244 more words